Angela vrea sa se lanseze in afaceri! Frumoasa moldoveanca nu renunta la moda. Uite cum i s-a schimbat viata dupa "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:28

Angela a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" cu ochii in lacrimi, insa experienta din show a motivat-o si mai mult sa reuseasca in ceea ce si-a propus pe plan profesional.

Angela a acordat un interviu pentru o publicatie din Moldova si a dezvaluit faptul ca in ciuda criticilor primite in timpul emisiunii "Bravo, ai stil!" din partea juratilor, va continua sa persevereze in acest domeniu, terminand scoala de la Milano in moda si apoi vrea sa isi deschida o mica afacere in ce priveste hainele. Mai mult, nu va renunta nici la blogg si va continua sa calatoreasca si sa aiba parte de experiente noi.

Cat despre "Bravo, ai stil!", Angela a dezvaluit ca juratul ei preferat ramane Maurice Munteanu si apreciaza criticile pentru ca ele sunt intotdeauna constructive atunci cand vin de la o persoana avizata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on