Raluca Badulescu, experienta traumatizanta alaturi de Myoko in timpul jurizarii Adelei: "Mi-au dat lacrimile, a facut ceva pe partea cealalta. Ce sa-i faci, suntem fiinte cu toatele!/ "V-am zis sa nu o agitati.../ "Imi place puterea cu care ai defilat!/ "

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:30

In timpul jurizarii Adelei, Raluca Badulescu a avut parte de cateva "senzatii tari" alaturi de cainele de companie al Iuliei Albu.

Juratul a alintat-o pe Myoko si aceasta ca drept rasplata a dat cateva mirosuri care au dat-o pe spate pe Raluca la propriu. Toti juratii au inceput sa rada de momentul cu pricina desi Iulia Albu a avertizat-o pe Raluca ca nu ar fi trebuit sa o agite, mai ales ca acest fapt este specific rasei si nu prea exista solutii. Cu toate acestea, Raluca o iubeste pe Myoko si s-a ales numai cu pupaturi din partea acesteia, avand clar afinitati una fata de cealalta.

Cat despre tinuta Adelei, Raluca a apreciat aplombul cu care concurenta a defilat si faptul ca ii sta foarte bine in tinute retro, cum de altfel se stie ca o caracterizeaza pe tanara acest stil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: