Cristina Mihaela, adepta schimbarilor! Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" si-a schimbat din nou look-ul. Uite ce coafura a adoptat si cat de bine ii sta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:30

Cristina Mihaela adora sa schimbe cateun detaliu in ce priveste look-ul ei, caci despre asta este vorba la o femeie fashionista.

Pe langa piesele vestimentare pe care le combina cu stil, fiind apreciate de fanele ei si nu numai, Cristina Mihaela are grija si ca look-ul ei sa fie impecabil si asta incepad cu parul. Desi este adepta naturaletii in ce priveste podoaba capilara, totusi, fosta finalista de la "Bravo, ai stil!" adora sa isi schimbe coafura. Astfel, in decurs de cateva luni, Cristina Mihaela a aparut cu frizuri care, desi nu au fost permanente, toate au prins-o de minune.

Cel mai recent, tanara a adoptat un breton gros, iar restul parului a fost stilizat intr-un coc lejer. Cert este ca, indiferent de alegere, Cristina Mihaela arata la fel de bine!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: