Razvan Ciobanu subliniaza faptul ca prietenia Cristinei cu Silvia este atat de evidenta incat si posibila concurenta a gresit proportiile: Ce ma mai deranjeaza teribil este sursa de inspiratie care e mult prea evidenta si coafura la fel!"/ "Tu nu ai o sil

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:30

Maurice Munteanu cat si Iulia Albu i-au atras atentia posibilei concurente ca nu a nimerit proportiile si acest lucru poate avea legatura cu Silvia, caci si ea are are aceeasi problema.

"Am o problema cu proportiile. Ar trebui sa te analizezi putin din spate. Ma derajeanza ca sursa de inspiratie est emult prea evidenta, si coafura la fel", i-a spus Maurice Munteanu Cristinei.

"Este bine ca atunci cand te uiti in oglinda sa constientizezi ce vezi si sa iti pui corpul in valoare, ceea ce tu nu ai facut, a fost de parere" si Iulia Albu.

Cum a vazut animal print, cum Ralucai i s-au aprins beculetele si a si tinut sa precizeze ca opinia ei este subiectiva. Astfel, si juratul i-a atras atentia asupra proportiilor, insa asta nu inseamna ca nu ii place si ca are potential.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: