Dialog la cutite intre Adela si Iulia Albu: "Ce a fost in capul tau cand ti-ai pus acesti pantaloni?!"/"Iulia, si asta apreciez foarte tare. Eu observa ca la mine se tine cont..."/ "Hai, iar ai o criza?!"/ Dar da-mi voie sa am si eu o criza cand imi spui

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:33

Adela si Iulia Albu au inceput iarasi discutiile in contradictoriu pe tema comparatiilor facute de fashion editor concurentei.

Juratul i-a criticat pantalonii ca nu sunt conform proportiilor ei, iar Adela s-a inflamat cand e vorba de critica la adresa ei pentru ca replicile ce o privesc sunt mult mai dure fata de cele formulate de catre fashion editor pentru Andreea, concurenta pe care Adela o considera favorizata de catre Iulia.

Insa, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu i-au apreciat intentia stilistica a Adelei si au subliniat ca a reusit sa faca o tinuta luxoasa cu un buget destul de mic.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: