"Tu ai sanii foarte mari, vulgarizeaza tinuta!" Silvia a venit in fata juratilor cu un corset care ii dezvaluia bustul si o pereche de pantaloni foarte mulati iar Maurice Munteanu a considerat ca e "prea mult!" Ce reactia a avut Iulia Albu

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 16:34

Silvia a recunoscut ca tinuta a fost improvizata deoarece nu a avut timp sa isi faca piesele vestimentare pe dimensiunile ei.

"Ar fi putut sa fie o tinuta buna daca ai fi avut alti pantaloni de tipul smoking, un pantalon negru derivat din clasicul Chinos si rulat pana la jumatatea gambei, alti pantofi in picioare... Pana si topul ar fi putut sa fie mai ok, daca ar fi avut o forma mai structurata", i-a spus Maurice Munteanu.

Cea mai efervescenta reactie a fost cea a Ralucai Badulescu, care s-a declarat indragostita de tinuta Silviei si i-a strigat "Silvia, esti superba!", apoi i-a dat un vot pozitiv.

Rugamintile lui Razvan Ciobanu catre Iulia Albu in favoarea Silviei au avut efect, aceasta dandu-i si ea un vot pozitiv. Iata cum arata tinuta cu care Silvia a starnit controverse aprinse:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

<

" allowfullscreen="true">

 

Taguri: