Silvia a impartit juratii in doua tabere! Iulia Albu i-a spus ca a venit cu ghiveciul in cap, Maurice a acuzat-o ca nu stie sa danseze, dar Raluca Badulescu a felicitat-o pentru ca e "regina regeasca"! Tie cum ti s-a parut?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 16:34

Vineri, Silvia le-a promis juratilor ca in Gala saptamanala va fi o "regina regeasca" si a incercat sa se tina de cuvant.

Ajutata de Larisa, concurenta din primul sezon al show-ului si de doua dintre dansatoarele emisiunii, Silvia a pus in scena viziunea ei asupra unei petreceri "regesti". Desi dansul ei lasciv alaturi de Larisa a fost, probabi, pe placul telespectatorilor, Maurice Munteanu a considerat ca nu a fost demn de acest nivel al competitiei.

"Momentele tale sunt cumplit de lipsite de substanta. Se fataie de la panou pana in fata camerelor, se intoarce, incearca sa danseze- sau ce isi imagineaza ea ca ar fi un dans- si pleaca.

Totul, inglobat sub aceasta idee a 'propunerii'", a comentat Maurice Munteanu. Opinia sa a fost intarita si de Iulia Albu.

In schimb, Razvan Ciobanu a avut o opine opusa, foarte bine argumentata: "La 'Bravo, ai stil! cautam un om care sa faca televiziune. Televiziunea nu poti s-o faci doar cu fashionisti'. Momentul din seara asta mi se pare unul dintre cele mai bune pe care le-a avut vreodata in gale"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Iata cum a reactionat Silvia la criticile lui Maurice Munteanu:

 

Taguri: