Gabriela Cristea si sotul ei sunt pregatiti sa aiba copii! Tavi Clonda este nerabdator sa se joace si sa isi rasfete propriul copil! Iata cum a fost surprins cantaretul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2017, 10:35

Cei doi soti si-au construit casa visurilor si urmatorul pas pe care il vor face este sa isi implineasca si visul de a deveni parinti.

Dupa ce si-au vazut implinit visul de a-si construi casa visurilor, Gabriela Cristea si Tavi Clonda isi doresc cu ardoare sa devina parinti. Aceastia au declarat de multe ori ca "lucreaza" de zor pentru a-si indeplini si aceasta mare dorinta si spera sa se intample cat mai curand. Insa pana sa isi implineasca si acest vis, Tavi Clonda se antreneaza pentru viitorul rol de "tata".

De curand Tavi Clonda a publicat un filmulet emotionant, in care se joaca cu un copil adorabil in gradina. Acesta empatizeaza cu micutul si amandoi sunt foarte fericiti. Dorinta arzatoare de a deveni tata si de a-si strange in brate propriul copil se vede pe chipul cantaretului, care a scris in dreptul filmuletului "Fericit...".

 

Happy....

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.