Conflict de proportii in platoul "Te vreau langa mine"! Bianca a explodat din cauza criticilor lansate de Ionela si Tamara la adresa sa! Iata ce razboi s-a iscat intre cele doua tabere si unde s-a ajuns

Autor: Daniela Iliuta Editor Web: Iurie Safonov
Actualizat: 06 apr 2017, 15:16

Participantele s-au certat ca la usa cortului si si-au adresat jigniri dure.

Vizibil deranjata de criticile lansate de Tamara si Ionela la adresa sa, Bianca a simtit nevoia sa se descarce si s-a retras cu Raluca in vestiar pentru a discuta pe aceasta tema. Bianca si-a exprimat nemultumirea fata de colegei ei mai in varsta, care se cred net superioare si care au glumit pe seama situatiei sale.
"Sa-si vada de batranetea lor! Sa nu mai vorbeasca de mine si de virginitatea mea!", a spus Bianca.

"Ce pretentii sa ai de la ele, asa sunt unele femei... barfitoare! Daca au venit sa isi vada de treaba lor si sa nu stea sa ne barfeasca pe noi!", a spus Raluca.

Insa inregistrarea discutiei celor doua tinere a starnit o adevarata furtuna in  platou, deoarece Tamara s-a aratat extrem de deranjata de atitudinea acestora.

Iata ce reactie a avut Tamara si ce razboi s-a iscat in platou:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.