Daniel Buzdugan a facut dezvaluiri inedite din spatele farselor pe care le-a facut de-a lungul timpului! Iata cum au reactionat cei care i-au picat in plasa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2017, 18:51

Indragitul prezentator de radio a starnit hohote de ras cu intamplarile hazlii pe care le-a trait in cadrul emisiunilor sale de la radio.

Invitat in platoul "Teo Show", Daniel Buzdugan a povestit ca a calatorit de curand la Muntele Athos, in Grecia, unde s-a aplecat spre spiritualitate si si-a incarcat bateriile pentru mult timp.

Teo Trandafir l-a provocat pe Buzdugan sa rememoreze o farsa pe care acesta a realizat-o in urma cu cativa ani, despre un tata era anuntat de catre el ca fiica lui a hotarat sa faca nunta la Roma.

Tatal foarte recalcitrant la auzul vestii i-a reprosat lui Buzdugan, iar in final prezentatorul era nevoit sa il imbuneze cumva si sa il faca sa creada ca totul a fost doar o farsa.

Iata ce alte dezvaluiri inedite a facut prezentatorul de radio:

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.