Neşe Baykent (Vildan din "Dragoste infinita"), una dintre cele mai sexy actrite din Turcia! Iata cum isi intretine aceasta silueta de invidiat, la 40 de ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mai 2017, 18:50

Frumoasa actrita are un palmares impresionant si se numara printre cele mai talentate si indragite vedete.

Neşe Baykent s-a nascut in 1975, in Izmir si a absolvit in 1997, Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii de Stat Hacettepe, din Ankara. Si-a descoperit talentul actoricesc inca de la varsta de 13 ani, cand a fost selectata sa joace in primul film de lung metraj. Dupa finalizarea studiilor de actorie, Nese Baykent si-a inceput cariera de actrita cu drepturi depline, in anul 1998, cand a fost remarcata de marii regizori turci, care au introdus-o in distributia multor seriale de televiziune.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), mai sexy ca oricand, la filmari! Iata cum se pregateste frumoasa actrita pentru un nou clip publicitar incendiar de promovare a renumitului brand pe care il reprezinta cu succes in Turcia! VEZI aici clipul!

Primul ei rol intr-un serial de televiziune a fost cel jucat in productia "Kasanli Ali Destani, in 1998, unde si-a dovedit talentul de exceptie si a capatat deja multa notorietate in lumea artistica din Turcia.

Au urmat apoi multe alte proiecte importante care au dus-o pe culmile gloriei. In 2001 a jucat in filmul "Sallale", in 2008 a interpretat doua roluri de succes in serialele "Kinacilar Sokagı" si "Unutma Beni", in anul 2011 in serialul "Beni Affet", in 2013 in "Deniz Yildizi" si "Beni Deli Etme" si in 2015 a primit un rol important in serialul fenomen "Kara Sevda" ("Dragoste infinita") unde s-a transpus perfect in personajul Vildan si a surprins cu o silueta de invidiat, in ciuda faptului ca are 40 de ani.

Citeste si Burak Ozcivit (Kemal) si Fahriye Evcen, scene emotionante si pline de iubire in primul lor videoclip! Iata ce cuplu frumos formeaza cei doi indragostiti si ce voci fascinante au!

Citeste si Zerrin Tekindor (Leyla din "Dragoste infinita"), una dintre cele mai indragite actrite din Turcia! Iata ce experienta vasta are in domeniul actoriei si ce alt mare talent ascunde aceasta!

De curand, frumoasa actrita a postat pe contul ei de socializare un filmulet inedit, in care arata tuturor cum isi intretine corpul pentru a reusi sa arate impecabil pe platourile de filmare. Aceasta merge la sala de fitness regulat si sustine ca sportul si o alimentatie sanatoasa sunt secretele echilibrului ei fizic si psihic.

 

A post shared by Neşe Baykent (@nesebaykent) on