Madalin Ionescu, nerabdator sa devina din nou tatic! Iata ce imagine frumoasa a postat pe contul sau de socializare, in asteptarea venirii pe lume a micutei Petra!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2017, 10:53

Prezentatorul TV si iubita lui sotie sunt cei mai fericiti viitori parinti si se pregatesc sa isi intampine cu dragoste fetita.

Insarcinata in ultimul trimestru, Cristina Siscanu abia ateapta sa-si stranga in brate copilul. Cristina Siscanu se bucura din plin de momentele in care isi contempla sarcina si se ocupa cu drag de decorarea camerei micutei Petra si de jucariile frumoase care o asteapta deja. Aceasta numara cu nerabdare saptamanile pana la clipa in care isi va tine fetita la piept.

De curand, prezentatorul TV a publicat pe contul lui de socializare o astfel de fotografie, in care apare iubta lui sotie tinand in brate un urs de plus hazliu.
Imaginea a fost insotita de un scurt mesaj: "iubita mea insarcinata si ursul Petrei" care a primit sute de like-uri si zeci de mesaje din partea fanilor sai:
"Ce frumoasa este graviduta ta Madalin, ii doresc sarcina usoara si tie cat mai multa dragoste ptr. familia ta nu uita ca Dumnezeu e iubire!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.