Neslihan Atagul (Nihan) este din ce in ce mai apreciata de marile branduri internatioanale! Frumoasa actrita a devenit imaginea unui alt brand de succes! Iata cum a aratat aceasta la filmari

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2017, 12:27

Frumusetea si marile sale succese profesionale au propulsat-o printre cele mai indragite actrite din Turcia.

Frumusetea ei ravasitoare dar si succesul enorm de care se bucura in lumea artistica din Turcia, au recomandat-o pe Neslihan Atagul sa devina din ce in ce mai "vanata" de marile branduri internationale, care au asaltat-o cu propuneri de colaborare de nerefuzat.

De curand aceasta a acceptat sa fie imaginea brandului "Puma", in Turcia, pentru care a filmat mai multe spoturi publicitare si a realizat o sedinta foto de exceptie.

Sirul activitatilor sale a fost cuprins in cel mai recent numar al renumitei revistei "All", unde Neslihan a aparut pe coperta si a facut furori printre fanii sai.

Iar la scurt timp, a reluat si colaborarea cu marca de produse de ingrijire a parului "Pantene", pentru care a filmat mai multe reclame inedite, unde actrita si-a pus in valoare fumusetea si naturaletea si a incantat prin trasaturile fizice fara cusur.

Actrita s-a simtit extrem de onorata pentru propunerea primita, pe care a acceptat-o cu mare entuziasm. Aceasta si-a dorit sa impartaseasca bucuria imensa si cu fanii sai din mediul virtual, unde si-a exprimat satisfactia si mandria fata de noile sale colaborari si a publicat pe contul eio de socializare mai multe inregistrari de la filmarile realizate de curand.