Danuta, marturisiri emotionante despre plecarea din Romania si cat de greu a dus-o fosta concurenta "Bravo, ai stil!" Acum este o persoana realizata, insa a trecut prin multe dificultati. Uite cine a fost alaturi de ea. Iti vor da lacrimile cand vei citi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:36

Danuta a dat dovada de multa ambitie atat in concursul "Bravo, ai stil!" cat si in viata ei privata.

Fosta concurenta a spus public pentru prima data cat de greu i-a fost cand a parasit tara, acum 12 ani, iar acest lucru il inteleg doar cei care au trecut prin aceeasi situatie, respectiv romanii stabiliti in alte tari. Cand s-a vazut departe de casa si printre straini, Danuta s-a refugiat in scris. Ea a marturisit ca a plecat de jos, insa prin ambitie si perseverenta a reusit ce si-a propus, iar cel care i-a fost alaturi este logodnicul ei, Dave.

Ea a compus si o poezie atunci cand a plecat pentru prima data din Romania, iar mesajul este plin de suferinta: "Aceasta poezie a fost scrisă de mine acum 12 ani aproximativ, când am plecat din România pentru a-mi clădi un viitor. Dragii mei, mulţi dintre noi, cei care sunt peste hotare, ştim cât este de greu sa locuieşte departe de casă, de cei dragi şi de prieteni. Nici mie nu mi-a fost uşor, nu m-au aşteptat câinii cu colaci in coadă, vorba românească.
A trebuit sa plec de jos pentru a ajunge sus, nu a fost uşor, dar cu multă ambiţie şi perseverenta se poate. Bineînţeles ca nu as fi putut singură, l-am avut pe Dave @thedavemedic şi ne-am sprijinit unul pe altul in momentele grele dar ne-am şi bucurat împreună in momentele bune.
NEVER JUDGE A BOOK BY ITS COVER!

 

Taguri: