Iulia Albu luata la misto de Razvan Ciobanu pe tema rochiei purtate de Petronela: "E de domnita, esti invidioasa, e de domnita de Alba!"/ "Poate de servitoare, rochia e sinistra, e o carpa! E monstruos ce porti!" Juratii, si mai ingrijorati cand au vazut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:36

Pe langa faptul ca i-au zis ca tinuta este penibila si sinistra, juratii au avut si un soc cand i-au vazut accesoriile Petronelei.

Concurenta a starnit rasul inca de la defilare, iar rochia a fost subiect de dezbatere aprinsa intre Razvan Ciobanu si Iulia Albu, designerul razand pe seama faptului ca vestimentatia ii aduce amitne de domnita de Alba, moment in care fashion editorul a sarit ca ars spunand ca e mai degraba de servitoare. Dupa ce au analizat rochia, juratii  s-au trezit ca si manichiura Petronelei este supusa semnului intrebarii avand un contur negru, iar accesoriul din cap si sandalele au facut-o pe Raluca Badulesscu sa fuga ca o zaluda in codru, ca sa fie in tema prezentata de Petronela.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: