Iulia Albu, despre Adela: "Nu poti sa faci la infinit acelasi lucru! Devine obsesiva povestea asta"/ "Are o piese extrem de recognoscibila, ea a tot forjat acest look. Unele piese sunt prea personale si purtate des devin confuze"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:36

Juratii au fost de acord in unanimitate ca Adela are un look corect, insa se repeta, mai exact repeta piese care sunt suficient de recognoscibile incat sa dea senzatia ca are tinute repetitive.

Referindu-se la adidas si mai ales la basca, juratii i-au spus Adelei ca se repeta. Vrand sa ii ia apararea concurentei, Razvan Ciobanu a intrebat-o de cate ori a purtat basca, iar raspunsul a fost cat se poate de ferm, adica o singura data, acum doua saptamani. Designerul  nu le-a dat dreptate juratilor, insa acestia au fost foarte categorici in privinta styling-ului facut de Adela:"Bascul paietat este extrem de recognoscibil.

Este reinterpretarea unui look pe care ea la tot forjat. E vorba de niste piese personale care daca sunt purtate prea des creeaza confuzie. E vorba de reintegrarea bascului in tinute ce ea le poarta in mod constant!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: