Duelul silicoanelor la "Bravo, ai stil!" Cine are cel mai frumos si proeminent BUST, Silvia sau Laura! Uita-le pe cele DOUA BOMBE SEXY in toata splendoarea lor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:36

Silvia s-a remarcat inca de la inceputul competitiei prin bustul care nu poate trece neobservat si pe care atat ochiul juratilor cat si al spectatorilor l-au observat, caci vorba aceea ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place.

Pe parcursul competitiei Silvia si-a castigat renumele de "concurenta propusa" datorita sanilor si al pieselor vestimentare care ii scot in evidenta bustul proeminent. Insa, acum are si o rivala, una din noile concurente intrate in concurs si anume Laura care ii face concurenta zdravana la acest capitol. Imbracata mai mereu cu haine mulate sau transparente, dotarile Laurei ies la iveala bucurand ochiul telespectatorului. Tie de cine iti place mai mult? De Laura sau de Silvia?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Silvia

 

Taguri: