Sfatul lui Teo Trandafir pentru copii: „Sa invatati carte! Acesta este cel mai important lucru din lume!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2017, 14:41

Saptamana aceasta, Kanal D si-a deschis portile pentru copii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel”. Printre vedetele care i-au intampinat pe copii cu bratele deschise s-a aflat si Teo Trandafir, prezentatoarea „Teo Show”:

Aceasta a raspuns tuturor intrebarilor micutilor dornici sa afle tainele televiziunii, dezvaluindu-le secrete din spatele camerelor de luat vederi.
Unul dintre copii a avut curiozitatea sa afle cum a ajuns Teo Trandafir sa lucreze in televiziune. Fara sa stea pe ganduri, Teo i-a lamurit curiozitatea micutului interlocutor:

„Este foarte important de stiut ca fiecare profesor si fiecare institutie de invatamant isi planifica <Scoala Altfel> in mod diferit.
Sunt anumite proiecte care mi se par de o stupizenie vecina cu dementa si sunt altele care folosesc cu adevarat copilului. Daca tu hotarasti sa iti duci copilul, cu ocazia proiectului <Scoala Altfel>, vesnic la pizza, in afara faptului ca se va ingrasa, el nu o sa obtina nimic, nu va invata nimic! Daca, insa, te duci cu el in locuri de unde ramane cu <ceva> in minte, este cu totul alta treaba.
Fiica-mea, spre exemplu, face <Scoala Altfel>  asa cum trebuie. Dar sunt copiii despre care am discutat si pe care i-am vazut (n.r. – la pizza), care nu prea au avut norocul asta....

Teo Trandafir i-a captivat imediat pe copii, astfel ca acestia au stat nemiscati, ascultand sfaturile vedetei si si-au satisfacut curiozitatea in ceea ce o priveste pe vedeta Kanal D. Cei mici au plecat acasa cu multe informatii utile si amintiri frumoase, cu vedeta lor preferata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.