Ha ha ha! Si-a facut tatuajul asta pe antebrat in armata si credea ca inseamna "putere" in limba ebraica. Cand s-a intalnit cu un evreu intr-un magazin si acesta i-a spus ce reprezinta de fapt simbolurile i-a venit sa intre in pamant de rusine

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2020, 04:05

Inainte sa iti faci un tatuaj, asigura-te ca acesta reprezinta exact ce vrei tu, pentru ca il vei avea toata viata.

Barbatul din fotografie nu a respectat acest sfat elementar si, pe cand se afla in armata, a acceptat sa ii fie tatuat un mesaj intr-o limba pe care nu o cunostea pe antebrat. "Inseamna 'putere', exact ca numele meu. Il am din armata", i-a spus barbatului unui evreu get-beget pe care l-a intalnit intr-un magazin.

 

Sruli Schochet i-a dat insa o veste proasta: mesajul de pe brat inseamna cu totul altceva: "matzoh", adica un biscuite asemantor ca aspect cu o bucata de carton ce este consumat de evrei in preajma Pastelui evreiesc.

 

 

"E neplacut sa fii nevoit sa mananci asa ceva timp de opt zile in fiecare an, dar si mai neplacut sa il ai tatuat pe brat pentru tot restul vietii tale", a glumit Schochet. "Bietul om a fost inselat."

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.