La nastere, doctorii au vrut sa-i vaccineze bebelusul insa, ingrozita de stirile despre copiii mutilati de la aceste injectii, a refuzat. E incredibil ce efect a avut asta asupra copilului ei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 03 apr 2017, 15:27

Incidentul a avut loc intr-un spital din orasul australian Lismore.

Presa australiana a dezvaluit ca parintii unui bebelus nascut in urma cu cateva saptamani au refuzat ca acestuia sa i se faca o injectie de rutina cu vitamina K. Aceasta ajuta la coagularea sangelui si este o masura preventiva ce se administreaza tuturor copiilor nascuti cu deficit de Vitamina K.

 

 

Din nefericire pentru bebelus, la cateva saptamani de la refuzul parintilor de a-si imuniza copilul acesta a suferit o hemoragie craniana severa, agravata de lipsa vitaminei K din organism.

 

 

Bebelusul a fost transferat la un alt spital, din Brisbane si este tratat pentru hemoragia suferita, insa diagnosticul medicilor este rezervat si, in cazul in care va supravietui, va trai toata viata cu deficiente cerebrale.

 

Injectiile cu vitamina K au fost introduse in Australia in anii '70 si, de atunci, hemoragiile fatale la bebelusi au scazut de la 15/ 1000 de nasteri la aproape 0. 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.