Se bazeaza si pe oua fierte tari, care ti-au ramas de la Pasti, pe legume si carne. Usor de pus în practica. Iata ce poti manca în fiecare zi.
LUNI
Mic dejun: Un pesmete cu o cafea sau un ceai.
Pranz: Doua oua fierte tari, 200 g salata cu rosii.
Cina: 150 g salata de rosii si ceapa verde.
MARTI
Mic dejun: Un pesmete, o cafea sau un ceai.
Pranz: 200 g de salata de rosii si varza, ulei, o portocala sau doua mandarine, un mar mare.
Cina: Doua oua fierte tari, 200 g carne fiarta, 80 g salata verde.
MIERCURI
Mic dejun: O cafea sau un ceai.
Pranz: Un snitel cu cartofi la cuptor, 100 g cascaval, un fruct de sezon.
Cina: 250 g salata din mere, mandarine, banane, pere.
Cititi continurea pe kfetele.ro.