Vrei sa participi la Roata Norocului? Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi te asteapta la casting! Vino sambata si duminica, la Mega Mall Bucuresti, incepand cu ora 11:00

Autor: B.M.
Actualizat: 05 apr 2017, 14:22

Singura si fara vicii! Plina de viata si pusa pe castig! Primavara asta "Roata Norocului" cauta parteneri de distractie!

Echipeaza-te cu buna dispozitie si vino la casting! Incearca-ti norocul si intra in echipa care distreaza toata Romania! Te asteptam la Mega Mall Bucuresti, pe 8 si 9 aprilie, incepand cu ora 11:00.

"Voi fi acolo sa ii ajut pe cei care se inscriu la casting sa scape de trac. Avem nevoie de concurenti spontani si veseli, doar asa vine si <norocul> catre ei. Distractia va fi garantata in acest weekend, va asteptam la casting in numar cat mai mare!”, spune Ana-Maria Barnoschi.

"Weekend-ul acesta, in pragul Sarbatorilor de Paste, dam startul unei noi sesiuni de inscrieri la <Roata Norocului>! Ii asteptam alaturi de noi pe toti care vor sa isi testeze norocul chiar in acest weekend, si, mai ales, ne dorim sa ne revedem cu ei in platoul emisiunii, unde sa castige cat mai multe premii”, spune Bursucu.

Conditia pentru cei care doresc sa se inscrie este aceea de a fi implinit 18 ani.

Ce mai astepti? Vino la casting!