Gelozia atinge cote maxime in casa "Te vreau langa mine"! Una dintre participante a primit un buchet de flori de la un admirator misterios! Iata ce cuplu este pe cale sa se destrame!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 apr 2017, 14:52

Buchetul buclucas a aprins focul geloziei in cuplul participantei si a iscat valuri de certuri.

Cea care a primit buchetul cu miros parizian de la un admirator secret este Tunde, care a fost de-a dreptul socata. Aceasta a primit cu incantare buchetul fara a-si imagina ce anume avea sa declanseze in sufletul partenerului ei, Razvan. Tanara a fost surprinsa sa constate ca biletelul care insotea buchetul era scris in limba franceza si un prim indiciu descoperit a fost ca admiratorul ei este de origine francez si la scurt timp a realizat ca cel in cauza este chiar fostul ei iubit.

"Ce treaba mai ai cu fostul iubit? De ce iti trimite flori? Vreau sa vad si biletul! Da-mi-le sa le arunc!", a spus Razvan.

Gelozia lui Razvan se amplifica in momentul in care Farid ii traduce biletul de dragoste, iar acesta constata cu stupoare ca fostul iubit al lui Tunde inca are sentimente pentru aceasta. Iata cum a reactioant barbatul si ce decizie a luat in privinta relatiei lor: