Povestea cutremuratoare a Addei! A mancat pufuleti intr-o garsoniera cu mucegai pe pereti ca sa ajunga artista! Iata cat a patimit artista!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2017, 09:48

Este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi, iar hiturile ei rasuna in toate colturile tarii, insa viata n-a fost blanda cu Adda.

Inainte de a deveni celebra, Alexandra, caci acesta este numele ei real, a fost nevoita sa traiasca in conditii mizere si sa-si calculeze fiercare banut.
Daca acum are o cariera solida in muzica si este mamica unui baietel superb, Adda a trait si momente dificile, despre care a vorbit la WOWbiz.

"Cant de cand eram mica, dinainte sa merg in picioare. Atunci, cand eram mica, cine ma intreba ce vreau sa ma fac le spuneam cantareata si actrita.

Actrita n-am ajuns, dar cantareata da. Am inceput sa inregistrez piese acasa si le trimiteam prietenilor. Ei le-au pus pe internet, fara sa stiu. Adda Condeescu m-a sunat si mi-a spus ca a auzit piesa intr-un magazin de pantofi si mi s-a parut asa, ireal.", a dezvaluit Adda.


Inainte de a a ajunge celebra, ea a locuit intr-o garsoniera, in conditii mizere si nu-i este rusine sa recunoasca acest lucru.

"Am stat in conditii cu mult sub ce aveam eu acasa, nu ca as fi avut palat. Am dat de greu, am avut probleme cu proprietara, scurgeri de gaz, mucegai. Ai mei mi-au zis sa merg acasa. Cel mai greu a fost cand mi-a inghetat gelul de dus in baie. Ai mei stiau de problemele astea, dar mie imi placea si nu-mi pasa. Nu m-am plans. Îmi spalam hainele cu mana.
Imi calculam banii in fiecare luna. Înregistram la studio si imi trebuia bani de taxi. Ei, ca sa am bani de taxi, mancam covrigi si pufuleti toata ziua. Visam ca toate piesele sa ajunga la oameni. Am facut intr-o luna vreo 60 de piese. Am vandut 19 piese intr-un an.", a mai povestit Adda.


De asemenea, inainte de a scoate piesa care a facut-o celebra, ea a fost nevoita sa-si cheltuie toate economiile.

”A fost o piesa in care nu a crezut nimeni. Ne-am adunat bani, am filmat un clip, iar dupa vreo patru luni, persoanele care trebuiau sa se ocupe de clip mi-au spus ca nu se mai ocupa. Mi-am adunat 500 de euro si am mers la un prieten si am facut cumparaturi. La sase dimineata am terminat filmarile si am ramas fara bani de taxi. La scurt timp, insa, clipul s-a bucurat de succes.”,
a mai dezvaluit Adda despre piesa "Iti arat ca pot", piesa care s-a bucurat de un succes uimitor.
Vremurile acelea au apus, insa. iar acum Adda se bucura din plin de momentele petrecute alaturi de sotul ei, caruia i-a daruit un baiete.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.