Cele mai spectaculoase imagini cu actorii din serialul "Bahar: Viata furata" de pe platourile de filmare! Iata cum se comporta acestia si cum se distreaza atunci cand ies din pielea personajelor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2017, 11:30

Celebrii actori lucreaza impreuna de peste trei ani si au devenit treptat o adevarata familie.

Serialul a inregistrat un succes rasunator, inca de la difuzarea primelor episoade si a cucerit treptat publicul din toate colturile lumii. Nici actorii nu se asteptau la acest fenomen si chiar protagonistii povesteau la un moment dat, intr-un interviu ca sunt foarte placut surprinsi de impactul pozitiv al personajelor lor asupra publicului unde se difuzeaza serialul. Cea care a punctat acest lucru de la inceput a fost Ceren Moray, talentata actrita care interpreteaza rolul lui Efsun, al carei personaj a declasat intriga actiunii.

Actorii continua sa filmeze pe platourile care le-au devenit ca o a doua casa si se pare ca se inteleg din ce in ce mai bine. De curand, au publicat pe conturile lor de socializare cateva imagini inedite din timpul filmarilor, care ii infatiseaza in ipostaze nebanuite:

(sursa foto: viata cu aroma de cafea)