Kamara si sotia sa, pentru prima data impreuna intr-un platou de televiziune! Acestia sunt cei mai fericiti parinti si adora sa iasa cu fiul lor, Leon, in parc! Iata ce tata grijuliu este artistul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2017, 18:20

Cantaretul a facut cele mai inedite dezvaluiri despre inceputurile relatiei sale.

Aflati in platoul "Teo Show", Kamara si sotia lui au povestit cat de frumos a evoluat realtia lor si cum li s-a schimbat viata dupa nasterea fiului lor, Leon.
Cantaretul isi adora sotia si a declarat ca o iubeste ca la inceput si se bucura de fiecare moment petrecut alaturi de fiul lor. Cei doi au dezvaluit ca relatia lor a inceput pe facebook si apoi a inflorit din ce in ce mai mult.

Kamara si Oana sunt cei mai fericiti parinti si adora sa iasa cu fiul lor in parc, unde se plimba ore in sir. Artistul a marturisit ca a fost nevoit sa invete sa faca mancare pentru bebelusi si a inceput sa aiba grija de Leon ca ochii din cap, insa doar atunci cand nu are concerte.

"Venim aproape in fiecare zi in parculet sa ne plimbam! De regula amandoi, mai mult ea, sau sunt zile cand eu nu pot sa ma trezesc pentru ca am avut treaba noaptea! Unul dintre noi este tot timpul cu Leon!", a spus Kamara.

Iata ce alte dezvaluiri au m-au facut cei doi soti despre viata lor de familie: