Ce oja te avantajeaza, in functie de zodie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2017, 10:01

A decide asupra culorii pe care unghiile tale o vor purta cateva zile este un lucru foarte important, la fel ca alegerea balsamului de buze, culoarea pe care alegem s-o purtam pe unghii ne influenteaza starea de spirit.

Dar ce ne facem atunci cand alegerea nuantei nu mai este chiar atat de întamplatoare si mai degraba prestabilita de Univers. Potrivit manichiuristei Theodora Rose, de la salonul Enamel Diction din LA, lacurile de unghii de care suntem atrase sunt scrise în stele.

Berbec
Berbecii vor trebui sa se concentreze asupra propriei persoane primavara aceasta, atat fizic cat si psihic. Daca se vor simti frumoase, reprezentantele acestei zodii o vor emana prin toti porii.

În plus, asta le va face sa fie sigure pe ceea ce afirma. Culoarea care le va face sa se simta în al noualea cer este un roz pal, care le va scoate în evidenta atat frumusetea interioara cat si pe cea exterioara.

 Taur
Acest sezon este despre independenta. Parintii si partenerul este posibil sa forteze maturizarea femeilor Taur, dar asta nu însemana ca ele nu pot putea întoarce situatia în favoarea lor.
Tocmai de aceeea vor dori sa faca mici economii, pentru a-si putea permite sa se duca pe cont prorpiu la salon. Turcoazul care sa aduca aminte de verdele marin le va ajuta sa aiba perpective largi si totodata sa fie în trend.

Gemeni
Cele nascute în aceasta zodie trebuie sa fie mai relaxate, sa se bucure de viata, sa aiba grija de ele însele. Asta pentru ca în caz contrar, relatiile s-ar putea sa aiba de suferit mai mult decat era de asteptat.
Un albastru deschis ca cerul le va face sa zambeasca de cate ori se vor uita la unghii, cu atat mai mult cu cat îsi îngrijesc si cuticulele.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.