BURAK OZCIVIT (Kemal) a anuntat vestea cea mare! Carismaticul actor si iubita sa, Fahriye Evcen sunt mai fericiti ca oricand! Iata ce anume au dezvaluit cei doi indragostiti despre nunta visurilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 02:25

Sarmantul actor si frumoasa lui sotie au evitat pana acum sa ofere detalii presei despre marele eveniment care urmeaza in viata lor.

Cei doi indragostiti au facut primul pas catre casatorie la inceputul lunii martie, anul acesta, chiar de ziua internationala a femeii, in Germania, unde au fost fotografiati in timpul petrecerii de logodna, purtand verighete.

La acel moment, Burak Ozcivit a incercat sa evite detalii despre data si locul in care va avea loc nunta si au specificat doar faptul ca se va desfasura cu siguranta in vara acestui an, insa nu stie daca in Istanbul sau chiar in alta tara.

Alte zvonuri spuneau ca acestia au luat in calcul chiar si o destinatie exotica pentru a organiza o nunta ca-n povesti, precum Dubaiul, insa cei doi actori nu au confirmat acest lucru.

Citeste si: Burak Ozcivit si Neslihan Atagul au o mare pasiune in comun! Iata cum isi petrec acestia timpul liber si cum se dedica celor mai buni prieteni!

Citeste si: HAZAL FILIZ KUCUKKOSE (Zeynep), schimbare spectaculoasa de look! Iata ce aparitie stralucitoare a avut aceasta la bratul sotului ei, in cadrul unui eveniment monden! Afla ce secret are frumoasa actrita pentru silueta sa de invidiat!

De curand, Burak si Fahriye au fost surprinsi impreuna in timp ce vizitau un restaurant, intr-un cartier exclusivist din Istanbul, Arnavutkoy si au fost nevoiti sa raspunda intrebarilor insistente ale jurnalistilor nerabdatori sa afle cat mai multe detalii picante despre viitoare lor nunta.

Intrebarea care a planat asupra celor doi indragostiti a fost "Cand va fi nunta?", la care Burak Ozcivit a raspuns scurt si concis pentru a calma nerabdarea fanilor sai care ii adora si le urmaresc pas cu pas activitatile in mediul virtual.

"Intentionam sa organizam nunta in luna iunie! Evenimentul va avea loc in Istanbul, din cauza faptului ca suntem foarte ocupati cu proiectele noastre profesionale!", a spus actorul.

(sursa: gecce.com)