Emir din "Dragoste infinita", indragostit nebuneste de o fosta Miss! Uite cu cine a avut actorul Kaan Urgancioglu o relatie de lunga durata

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 iun 2017, 17:50

Cum era de asteptat Kaan Urgancioglu este un adevarat Don Juan avand in vedere ca si-a trecut in palmaresul amoros cele mai frumoase femei din Turcia.

In prezent, Emir din "Dragoste infinita" se ascunde foarte bine de paparazzi, acestia nereusind sa il surprinda alaturi de vreo frumusete. Insa, in trecut, actorul a facut ravagii printre vedetele din Turcia.


Este de notorietate relatia de lunga durata pe care a avut-o cu Azra Akin, frumoasa turcoaica care a castigat titlul de Miss Turcia si care ulterior era cat pe ce sa se casatoreasca cu un alt celebru actor, Kivanc Tatlitung.

CIteste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN) si micuta DENIZ, relatie speciala MAMA-FIICA si in afara platourilor de filmare! Iata cat de mult s-a atasat actrita de frumoasa fetita si cum a reactionat sotul ei, KADIR DOGULU atunci cand a cunoscut bebelusul-fenomen! VEZI un filmulet fabulos!

Citeste si: ASU din "Dragoste infinita" si-a deschis portile casei sale pentru una dintre cele mai prestigioase reviste din Turcia! Frumoasa MELISA ASLI PAMUK si-a prezentat luxoasa locuinta situata intr-un cartier de lux din Istanbul! VEZI IMAGINI INEDITE!


De cand interpreteaza personajul Emir, Kaan este vanat de in permanenta de domnisoarele care vor cu orice pret sa se faca cunoscute si sa apara intr-o fotografie cu el.

CIteste si: Micuta DENIZ, bebelusul minune din "Dragoste infinita" a devenit mascota preferata a tuturor actorilor din distributia serialului! Vezi cat de fascinati au fost de gingasia fetitei chiar si neinfricatul Tufan sau insensibilul Galip! VEZI un filmulet fabulos din culise!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.