Astazi, premiera show-ului "Bravo, ai stil! Panorama”, de la ora 10:30! Emisiunea este prezentata de Cristina Mihaela

Autor: B.M.
Actualizat: 17 apr 2017, 08:57

Danuta, Ana-Maria si Laura sunt invitatele primei editii a emisiunii; tinerele eliminate in cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!” spun tot ce au pe suflet!

Astazi, in a doua zi de Paste, incepe la Kanal D, „Bravo, ai stil! Panorama”, emisiunea care iti arata tot ce nu ai vazut in „Bravo, ai stil!”.  Cristina Mihaela, moderatoarea show-ului, dezbate alaturi de Alina, fosta ei contracandidata si invitata permanent in platou, si de trei concurente eliminate in cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, o serie de intamplari din timpul concursului.

Ana-Maria, Laura si Danuta dau glas emotiilor, nemultumirilor, observatiilor pe care nu au apucat sa le exprime pana acum.

Tinerele vor revedea si momentele mai putin placute, poate chiar dramatice, in care au parasit show-ul, si voi retrai la maximum acele emotii.

Fiecare concurenta are in gradena grupul ei de fani, care si-au adus cu ei si pancarte cu mesaje de sustinere. Iar in platou vor exista fani „Bravo, ai stil!” ce vor pune intrebari, vor deschide teme de dicutie, isi vor spune parerea despre fiecare fosta concurenta in parte.

„Exista aceasta curiozitate a telespectatorilor de a afla cat mai multe lucruri despre ceea ce s-a intamplat in timpul show-ului. La filmarile primei editii "Bravo, ai stil! Panorama" am realizat cat de mult isi doresc si fostele concurente sa spuna ce au pe suflet, sa se arate publicului asa cum sunt. Danuta mi s-a parut un pic mai rezervata decat in emisiune, Ana-Maria a lasat frau liber emotiilor, a plans chiar cand a revazut imaginile in care parasea show-ul.

Pe Laura am cunoscut-o abia in aceste discutii si m-a impresionat onestitatea ei, modul in care isi sustinea punctul de vedere”, a spus Cristina Mihaela.

Nu pierdeti astazi, de la ora 10:30, premiera emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama’’; fostele concurente  vor spune tot ce nu au apucat sa spuna la „Bravo, ai stil!” si vor raspunde intrebarilor celor prezenti in platou.

Show-ul "Bravo, ai stil! Panorama” va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 10:30.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.