Danuta, despre masina de 200.000 de euro cu care s-a fotografiat dupa ce a parasit "Bravo, ai stil!": "Mi-am cumparat-o eu singura!" Credeai ca e profesoara in Anglia? Te-ai inselat! Pusa la zid de o spectatoare curioasa, tanara dezvaluit cu ce se ocupa i

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 apr 2017, 12:13

Desi toti se asteptau ca bolidul de 200.000 de euro sa fie un cadou de la iubitul ei englez, Danuta i-a uimit pe toti dezvaluind ca a cumparat-o din banii ei.

Intr-adevar, cand a implinit 30 de ani, Danuta a primit in dar un bolid, dar nu masina supersport din imaginile controversate. In schimb, pe aceasta si-a cumparat-o chiar ea, din banii proprii.

 

Intrebata cum de si-a permis o masina detinuta doar de cateva vedete, Danuta a povestit ca jobul de profesoara este doar unul cu jumatate de norma. In restul timpului, ea se ocupa de afacerea inceputa cu iubitul ei, afacere ce avea ca obiect de activitate ingrijirea persoanelor cu nevoi speciale.

In momentul in care afacerea s-a dezvoltat prea mult si nu mai putea fi gestionata de doar doua persoane, fondatorii afacerii au ales sa o vanda iar Danuta a investit o parte din bani intr-o masina exclusivista ce ii poate aduce un profit considerabil peste cativa ani, daca va alege sa o vanda: