Danuta, SOCATA cand a aflat ca pe retelele de socializare se spune ca logodnicul ei NU ar exista in realitate! Fosta concurenta a dezvaluit la "Bravo, ai stil! Panorama cu ce se OCUPA el! Tanara a spus pe sleau si ce job-uri a avut pana sa il cunoasca pe

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 apr 2017, 12:07

Intrebata cu ce se ocupa de fapt logodnicul ei, Dave, Danuta a ezitat in prima faza sa dezvaluie, insa incoltita atat de Cristina Mihaela cat si de Alina, fosta concurenta a spus adevarul despre job-ul logodnicului ei.

"Eu faceam naveta saptamanal la Iasi ori in Anglia. Veneam duminica seara la 12 noaptea. Am casa, am caini, pisici, nu le puteam lasa asa. Am acte de semnat.Este si Dave acolo, insa de unele lucruri trebuie sa ma ocup eu. Cum sa nu existe Dave? Urmeaza sa ma casatoresc, adica...Cu cine ma casatoresc, cu un invizibil? El se ocupa cu afaceri si investitii, da, este director.

Au fost momente in care amandoi am fost in pragul falimentului.El

e om de afaceri. In Anglia, statul plateste pentru oamenii cu dizabilitati, iar noi am luat cateva cazuri sociale sub aripa noastra. Noi avem grija de ei si suntem platiti. Cand am plecat in Anglia, am fost bona. In 2007 mi s-a dat dreptul de a munci. Am lucrat ca si chelnarita intr-un restaurant", a dezvaluit Danuta despre viata ei alaturi de Dave si departe de Romania.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.