Diva asta sexy s-a poza in lenjerie intima, dimineata si a pus poza pe Internet, insa fanii au fost oripilati de ce au vazut in spatele ei. "Femeie, ce-ai facut azi-noapte?" Uite ce se afla langa pat

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 apr 2017, 14:19

In ziua de Paste, modelul Katie Price si-a rasfatat fanii de pe Instagram cu o fotografie pe Instagram, insa acestia au fost speriati de mizeria in care locuieste diva.

Katie, mama a cinci copii, isi etala picioarele bronzate in timp ce se intindea, somnoroasa pe un colt de canapea. Probabil incerca sa transmita imaginea unei dimineti relaxante de duminica, cu ea in prim plan, dar fanii ei au fost mai interesati de decor.

 

Urmaritorii ei au observat rapid ca locuinta ei e intr-o stare jalnica, podeaua fiind plina cu obiecte aruncate pe jos, canapeaua era dezordonata si acoperita de un colt de prosop iar blatul din bucatarie era plin de recipiente.

 

Altii insa au considerat ca e normal ca o casa sa arate asa, in conditiile in care Katie are cinci copii in grija. Care e parerea ta? Iata fotografia care a starnit controverse: