Veste-bomba in showbiz! Ilinca Vandici s-a maritat in secret! Vedeta de la "Bravo, ai stil!" a devenit, de Paste, "doamna Neacsu"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 apr 2017, 09:39

Frumosa Ilinca Vandici s-a maritat! Totul s-a petrecut de Paste, iar martori la ceremonie au fost doar familiile celor doi. Vedeta "Bravo, ai stil!" este gravida aproape in sapte luni, urmand ca in vara sa aduca pe lume un baietel, rodul iubirii dintre ea si afaceristul Andrei Neacsu.

Ilinca Vandici a facut pasul cel mare chiar de Paste! Ea a spus un "DA" hotarat in fata ofiterului de stare civila, devenind femeie maritata! Totul s-a petrecut in mare secret, in Tunari, localitatea in care Ilinca locuieste alaturi de afaceristul Andrei Neacsu, cu care traieste o poveste de iubire de aproape 2 ani!

Si cum cei doi vor deveni parinti de baietel in aceasta vara, Andrei s-a gandit sa nu mai lungeasca lucrurile si sa isi pune ordine in statutul social.

Ca atare, fara sa anunte prea multa lume, a pus la cale un plan elaborat care s-a finalizat cu oficializarea casatoriei dintre el si Ilinca. Frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai stil!" habar nu avea ce i se pregateste si a fost luata ca din oala. Singurii care au stiut, insa, au fost parintii lui Andrei, primarul comunei Tunari si sotia acestuia, dar si perechea de nasi, buni prieteni cu cei doi.


Astfel, potrivit unor apropiati ai cuplului, totul s-a petrecut in secret, la resedinta celor doi. Si am mai aflat ceva. Ilinca a fost atat de emotionata pe parcursul ceremoniei incat cu greu s-a abtinut sa nu planga. Nu a putut sa inteleaga, spun aceleasi surse, cum de a fost victima unui plan atat de bine pus la punct.

Vedeta a renuntat la numele care a consacrat-o, urmand ca "Vandici" sa aiba, de acum inainte, doar valoare de scena.
Prin urmare, noua Ilinca se numeste deja Neacsu, nume pe care, fireste, il va purta si bebelusul care va veni pe lume.

 "Casa de piatra, Ilinca si Andrei!"

Vezi declaratia inedita a prezentatoarei TV pe wowbiz.ro.
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.