Drama traita de cantaretul Nadir in copilarie! A ramas orfan de mama la doar 12 ani! Ce a facut cantaretul in memoria parintelui sau!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2020, 00:35

Nadir Tamuz are 28 de ani si a devenit cunoscut in urma unui show de talente, insa cantaretul libanez i-a sensibilizat apoi pe romani cu vocea si melodiile sale.

Putini insa stiu ca in copilarie, Nadir a trait o drama care i-a marcat viata. Mama cantaretului a murit in urma unei boli incurabile cand Nadir avea doar 12 ani. “Mama a avut cancer la san. Sora mea si cumnata au incercat sa suplineasca lipsa ei si au avut grija de mine”, a povestit Nadir in urma cu ceva timp.

 

In memoria mamei sale, in urma cu cativa ani, cantaretul si-a facut un tatuaj cu chipul acesteia.

“Portretul a durat peste trei ore. A fost foarte dureros, dar a meritat, pentru ca imi doream de foarte mult timp sa stiu ca mama e mereu cu mine, oriunde ma duc”, a povestit Nadir, care are acum mai multe tatuaje, insa acestea sunt facute pe brate si pe umeri. 

 

 

Cantaretul este unul din invitatii in emisiunea “Bravo, ai stil! Panorama”, prezentata de Cristina Mihaela, si difuzata de luni pana vineri, de la 10.30,

la Kanal D.

 

Sursa: WOWbiz.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.