Silvia a explicat la "Bravo, ai stil! Panorama" MOTIVUL pentru care a vrut sa iasa din competitie! Fosta concurenta a povestit si despre celebrul body transparent pe care l-a purtat in ultima GALA:"Se legau de cele mai mici detalii si am decis sa vin DEZB

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 apr 2017, 11:04

Silvia a dezvaluit in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama" motivul pentru care a vrut sa iasa din competitia "Bravo, ai stil!"

"Am vrut sa ies din acel concurs pentru ca m-am simtit neindreptatita cu unele lucruri. Jurizarea mi s-a parut subiectiva. Intr-o Gala in care am fost Lara Croft eu mi-am dat toata silinta, insa Marisa a avut cel mai slab moment si a luat note mai mari. A venit imbracata intr-o rochie si a zis ca e Sophia Loren. Nu sufar de mania persecutiei, insa sunt unele preferinte. Am ajuns la capatul rabdarii si am cedat.

Eu nu i-am cedat locul Petronelei. Outfitul meu a fost oarecum o revolta. Cat am fost imbracata, s-au legat de cele mai multe detalii. Mi-am pus o esarfa peste un overal nude. Nu spun ca nu as avea calitatile necesare pentru a continua, insa m-am simtit neindreptatita. Eu am spus ceea ce cred. Nu am vrut sa abandonez ca o lasa. Am decis sa vin sa spun punctul de vedere.
Nu abandonez. Am spus cu zambetul pe buze si am plecat. NU am avut o relatie de prietenie cu toate in conditiile in care eu trebuia sa le imbratisez. Eu nu ma smiorcai acolo", a spus Silvia.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.