"El e o parte importanta a sufletului meu!" Toata Romania il stie pe Madalin Ionescu, dar putini il stiu pe fratele sau, Dragos! Nu-i asa ca le sta bine impreuna?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 apr 2017, 11:30

Dragos are 44 de ani, este casatorit cu Marlen, cu care o fetita superba, si isi face bine treaba din postura de director la o firma de materiale de constructii.

Recent, vedeta Kanal D a postat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de fratele sau. "El e o parte importantă a sufletului meu! Dragoş, fratele meu!", a scris Madalin Ionescu in comentariul imaginii.

 

 

O postare distribuită de Madalin Augustin Ionescu (@madalin_augustin_ionescu_insta) pe

 

Fratele mai mic al lui Madalin Ionescu are o calitate de care “abuzeaza” mai ales la petrecerile in familie: canta foarte bine! Asa s-a intamplat si la nunta vedetei WOWbiz cu Cristina Siscanu, cand Dragos a facut un adevarat tur de forta la microfon, fiind aplaudat in picioare de intreaga asistenta!

 

Vezi aici fotografii de arhiva de la nunta lui Madalin Ionescu

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.