Silvia a vorbit la "Bravo, ai stil! Panorama" despre cel mai DUREROS lucru care ii s-a intamplat, dar si despre CUNUNIA RELIGIOASA care se apropie. SURPRIZA! Cine va fi domnisoara de onoare la nunta fostei concurente!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 apr 2017, 12:13

Cele trei invitate au DEZVALUIT cat castiga pe luna si din ce! WOW, ce venit are Silvia din make-up si de ce nu i se pare fabulos premiul de 20 de mii de euro de la "Bravo, ai stil!"

Silvia a dezvaluit la "Bravo, ai stil! Panorama" ca aceasta competitie a fost o incercare pentru ea pentru a vedea cum este in televiziune. Si-a satisfacut curiozitatea si acum isi vede linistita de viata ei alaturi de Cosmin, sotul ei.

Silvia a povestit ca a luat singura decizia de a parasi competitia "Bravo, ai stil!" fara a cere sfatul sotului ei, Cosmin. Asta nu inseamna ca nu au o relatie extrem de stransa, insa fosta concurenta a preferat sa ia hotararea fara a fi influentata desi sotul ei a fost tot timpul alaturi de ea.

Si pentru ca mai e foarte putin pana la nunta, Silvia avand cununia religioasa in mai, ea a dezvaluit ca Danuta va fi domnisoara ei de onoare.

Cat despre momente mai putin placute, Silvia a povestit episodul cand si-a pierdut bunica. Revenind la un subiect mult mai pozitiv, fosta concurenta a dezvaluit ca este extrem de multumita de viata ei, castgand chiar si 2000 de euro pe luna din make-up, insa acesta nu este un venit fix.

Plus ca toate fostele concurente au fost de acord ca premiul cel mare din competitie nu echivaleaza investitiile pe care le fac in haine, avand in vedere ca daca ar fi mai ramas in concurs ar fi cheltuit in jur de 10 000 de euro.

 

 

Taguri: