Cristina Mihaela si Alina Ionescu au dezvaluit cele mai inedite momente din culisele savuroasei emisiuni "Bravo, ai stil! Panorama"! Iata ce picanterii au povestit acestea si ce sfaturi au oferit in materie de fashion!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2017, 16:01

Moderatoarea Cristina Mihaela si invitata sa permanenta, Alina Ionescu au vorbit despre rivalitatile dintre fostele si actualele concurente de la "Bravo, ai stil!".

Invitate in platoul "Teo Show", Cristina Mihaela Dorobantu si Alina Ionescu au dezvaluit picanterii din timpul filmarilor. Cele doua au raspuns provocarii lansate de Teo si au recunoscut pentru ce haine au facut o pasiune nebuna. Cristina Mihaela a venit imbracata intr-un kimono, dand de inteles ca adora Japonia, iar pe de alta parte Alina a purtat o rochie rosie, scurta si foarte sexy, care ii oferea un aer italienesc.

 

"Noi le aratam telespectatorilor nostri imagini din culisele show-ului "Bravo, ai stil!", controversele care se creaza acolo, tot ceea ce nu s-a vazut inca pe micul ecran! Nu ne ascundem!", a spus Cristina Mihaela.

Apropo de stil, cele doua tinere au fost intrebate ce articol vestimentar nu ar purta niciodata. Iata ce raspunsuri inedite au dat acestea: