NESLIHAN ATAGUL (Nihan) aparitie spectaculoasa alaturi de sotul ei, Kadir Dogulu, la nunta celor mai buni prieteni! Iata ce tinuta sexy a purtat celebra atrita si cum s-a distrat pe ringul de dans! Vezi cele mai inedite ipostaze in care a fost surprinsa a

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2017, 14:45

Frumoasa Neslihan Atagul a atras toate privirile la un eveniment fastuos in acest weekend.

Neslihan Atagul, cea care interpreteaza cu succes rolul lui Nihan in serialul fenomen "Dragoste infinita", este una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia. Trasaturile sale angelice si frumusetea sa naturala au transformat-o in ambasadorul unui renumit brand de produse cosmetice si a propulsat-o in topul celor mai apreciate vedete feminine. Ori de cate ori isi face aparitia in public, celebra actrita are mare grija sa arate impecabil si abordeaza mereu tinute elegante, sofisticate si care ii pun in valoare silueta de invidiat.

In acest weekend, Neslihan Atagul si sotul ei, Kadir Dogulu au participat la nunta unor prieteni apropiati Asli si Sina, care au ales sa respecte toate obiceiurile si sa organizeze un eveniment de exceptie, alaturi de rude si de cei mai buni prieteni.

Citeste si: Cel mai mediatizat cuplu al momentului in Turcia a facut anuntul mult asteptat! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN au stabilit data si locatia nuntii lor! Iata cum si-au surprins fanii si ce declaratii au facut despre ofertele de sponsorizare privind casatoria lor!

Daca mireasa a optat pentru o rochie clasica din dantela alba si destul de conservatoarea, celebra Neslihan Atagul a atras toate privirile cu o tinuta foarte sexy si extravaganta, formata dintr-un top argintiu cu un decolteu indraznet, la care a asortat o fusta lunga gri cu un slit adanc si a ales o coafura lejera si un make-up natural, realizat de stilistul ei preferat, Fezi Altun.

Citeste si: Cagatay Ulusoy (Yaman), uluitor de sexy! Carismaticul actor a incins imaginatia fanelor sale, dezbracat aproape complet, intr-o sedinta foto incendiara! Iata in ce ipostaze a fost surprins acesta si ce trup de zeu are!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan) si-a sarbatorit sotul cu cateva zile inainte de ziua de nastere a acestuia! Iata cum se rasfata cei doi soti, in public si ce mesaje inedite si-au transmis reciproc!

Actrita a stralucit la bratul sotului ei, care nu s-a lasat mai prejos, deoarece a purtat un costum negru elegant, pe care l-a combinat cu o camasa alba. Cei doi soti au intrat rapid in atmosfera fericitului eveniment si au facut multe fotografii, au dansat si s-au simtit bine alaturi de cei mai buni prieteni.