Cagatay Ulusoy (Yaman), uluitor de sexy! Carismaticul actor a incins imaginatia fanelor sale, dezbracat aproape complet, intr-o sedinta foto incendiara! Iata in ce ipostaze a fost surprins acesta si ce trup de zeu are!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2017, 13:35

Actorul Cagatay Ulusoy a trecut de-a lungul timpului printr-o transformare spectaculoasa de la tanarul dragut si sensibil la barbatul sarmant si puternic.

Frumusetea si talentul tanarului Cagatay, in varsta de numai 26 de ani, au fost remarcate inca din anul 2010, cand a fost desemnat castigatorul premiului "Cel mai bun model al Turciei", iar in urma concursului, a primit si prima propunere de a juca intr-un serial tv. Acesta a devenit celebru dupa interpretarea de succes a rolurilor din serialele "Feriha" (2011) si "Yaman" (2013), unde a cucerit publicul feminin din multe colturi ale lumii, iar in prezent acesta este implicat intr-un proiect important "Icerde".

Cagatay, care a studiat arhitectura, isi doreste sa ajunga un actor desavarsit si spera ca, la un moment dat, sa faca parte din echipa unui film grandios. Adora sa isi petreaca timpul la munca, pe platourile de filmare, iar visul sau cel mare este sa ajunga detinatorul unui Premiu Oscar.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan) aparitie spectaculoasa alaturi de sotul ei, Kadir Dogulu, la nunta celor mai buni prieteni! Iata ce tinuta sexy a purtat celebra atrita si cum s-a distrat pe ringul de dans! Vezi cele mai inedite ipostaze in care a fost surprinsa aceasta!

Sarmantul actor si-a uluit fanele cu o aparitie interzis de sexy intr-o sedinta foto incendiara, desfasurata cu cativa ani in urma. Acesta a pozat aproape dezbracat si a cucerit iremediabial fanele care i-au admirat trupul sculptat.