Imaginea care a impresionat mii de parinti! De ce crezi ca are acest barbat pantalonii uzi in zona intima? A facut-o pentru fiica lui! Motivul este emotionant, uite ce i s-a intamplat

Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 00:15

Poza alaturata a ajuns virala pe retelele de socializare intr-un timp scurt si a impresionat zeci de mii de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput intr-o dimineata ca oricare alta, dupa ce Ben Sowards, un barbat din Statele Unite ale Americii, si-a dus fetita la scoala. Nimic ciudat pana aici.

Doar ca, dupa o ora, omul a primit un telefon de la micuta; aceasta il anunta rusinata ca a facut pe ea si isi implora parintele sa vina sa o ia acasa. Felul in care Ben a gestionat situatia este impresionant.

Pentru a nu-si face fetita sa se simta mai jenata decat era, barbatul a cumparat de pe drum o sticla de apa si si-a udat intentionat pantalonii, dupa care a mers sa isi ridice copilul din biroul directoarei.

Trucul a mers: micuta a lasat la o parte orice emotie negativa si a inceput sa rada cand si-a vazut parintele, uitand in scurt timp de incidentul neplacut de care a avut parte.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.