Pensionara "fotomodel" a crezut ca i-a pus Dumnezeu mana in cap, insa a dat si ultimul banut de medicamnte pe cateva fotografii, ingrosand randul pacalitilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 apr 2017, 13:47

Este cazul revoltator al unei pensionare din bucuresti, victima a unei sarade de moda... cu stil!

Doamna Paula si-a dorit sa fie celebra si bogata, iar acum isi plange in pumni pentru ca a ramas fara banii de medicamente si s-a inglodat in datorii.
Aceasta ne povesteste cum, intr-o buna zi, doi tineri amabili i-au promis ca o vor ajuta sa ajunga fotomodel si sa scape de saracie.
"M-au intrebat ce pensie am … eu le-am zis ca am pensie mica (…) Mi-au spus ca ma machiaza si ca imi vor da niste bani sa apar la televizor", marturiseste Paula.

Escrocii, vazand-o increzatoare pe pensionara si dornica sa "colaboreze", au mers mai departe si i-au cerut sa faca o mica investitie, bani pentru care aceasta a primit un bon si un contract, drept "garantie".
"Am dat un milion (100 ron – n.r.) pentru contract ca garantie. Mi-au dat un bon si mi-au spus ca urmeaza sa fiu chemata la filmari. Mi-au mai spus ca voi fi platita intre 30 si 50 de Euro, iar pentru alte filmari intre 50 si 80 de Euro.
Si … i-am crezut!", povesteste plina de amaraciune pensionara.

Aceeasi escroci au mai facut o victima- proprietarul spatiului comercial in care acestia isi organizau "castingurile".  Cu tot cu contract semnat, femeia (proprietara spatiului comercial – n.r.) a luat o teapa de 13.000 mii de lei.


 

 

Taguri: