NESLIHAN ATAGUL si sotul ei, luati prin surprindere de paparazzi! Iata cum s-au comportat cei doi indragostiti si ce raspunsuri au oferit la intrebarile incomode!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 apr 2017, 16:00

Frumoasa actrita Neslihan Atagul si Kadir Dogulu sunt unul dintre cele mai indragite cupluri din Turcia si sunt mereu vanati de presa mondena.

Dupa aparitia unui val de speculatii privind o posibila sarcina a frumoase actrite, cei doi soti Dogulu au fost intampinati de jurnalistii nerabdatori, in acest weekend, la iesirea din restaurantul in care participasera la nunta prietenilor lor si s-au vazut nevoiti sa raspunda tuturor intrebarilor incomode si sa lamureasca zvonurile aparute.

Acestia s-au trezit in mijlocul multimii de jurnalisti si nu au mai avut scapare de aceasta data si au raspuns tuturor intrebarilor indiscrete despre viata lor de familie.

Kadir a fost intrebat despre noile sale proiecte si, mai entuziasmat ca niciodata, le-a raspuns ca pregateste ceva maret pe plan profesional, insa in prezent se preocupa de noul sport pe care il practica, tir sportiv, pentru care vrea sa obtina si certificat de instructor.

Citeste si: Kemal si Nihan, tradati de Zeynep! Fata ii spune lui Emir unde au fugit cei doi iubiti, azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Citeste si: ZEYNEP (Hazal Filiz Kucukkose) traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste in viata reala! Iata ce chipes este sotul ei si cat de bine se potrivesc! Vezi cele mai inedite momente de la nunta acestora!

In vreme ce Neslihan a fost destul de rezervata, schitand doar cateva zambete paparazzilor insistenti, Kadir a continuat sa fie jovial si sa raspunda cu nonsalanta intrebarilor.

La intrebarea despre o posibila sarcina a sotiei sale, actorul le-a raspuns raspicat ca s-a produs o incurcatura, ca imaginile postate pe conturile lor de socializare au fost interpretate gresit si ca nimic din ceea ce s-a speculat nu este adevarat, dar ca isi doresc enorm sa aiba copii cat mai curand.

"Neslihan nu este insarcinata! S-a inteles gresit! Cand va veni momentul, va vom anunta!", a spus Kadir Dogulu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.