Ce se intampla cu fetita lui Christian Sabbagh? Mesajul emotionant postat de vedeta Kanal D pe Facebook! "Asa sa-ti ajute Bunul Dumnezeu!"

Autor: B.M.
Actualizat: 28 apr 2017, 10:12

Christian Sabbagh a trecut prin momente cumplite dupa ce fiica lui a fost in stare grava, micuta avand nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Vedeta Kanal D a apelat initial la o unitate de stat, insa bebelusul a primit un tratament ineficient, care nu i-a ameliorat afectiunea. Din fericire parintii au fost pe faza si a doua zi dupa ce au fost trimisi acasa s-au dus la un nou control la un spital privat, unde doctorii au administrat un tratament adecvat.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar micuta Anais este acum in afara oricarui pericol.

Chiar in aceasta noapte, dupa cateva zile de cosmar si neliniste, Christian Sabbagh a postat un mesaj emotionant pe pagina lui de Facebook:

"Daca din primele saptamani ai invatat sa lupti si sa invingi, cu siguranta acesta iti va fi vesmantul! Asa sa-ti ajute Bunul Dumnezeu! Sa poti lupta si pentru cei nevoiasi!".

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.