BURAK OZCIVT (Kemal), cea mai frumoasa imagine cu familia sa reunita! Iata cat de mandru este celebrul actor inconjurat de cele mai importante persoane din viata sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 apr 2017, 18:38

Carismaticul actor isi idolatrizeaza familia si nu ezita sa impartseasca acest lucru cu fanii sai.

Starul provine dintr-o familie unita din Turcia, care l-a sustinut si i-a indrumat pasii spre cariera in actorie si l-au sprijinit in toate alegerile facute de-a lungul timpul atat pe plan profesional cat si in viata personala. Burak Ozcivit isi iubeste parintii si nu ezita sa-si exteriorizeze sentimentele fata de cei dragi in interviurile pe care le acorda presei, dovada stau si imaginile pe care le-a publicat de-a lungul timpului pe conturile sale de socializare, in care apare fericit in mijlocul celor dragi.

Acesta o adora chiar si pe bunica sa, din partea mamei sale, pe care o viziteaza ori de cate ori simte nevoia sa se o imbratiseze.

Desi ajunge destul de rar la reuniunile de familie organizate in casa parintilor sai, Burak Ozcivit adora sa isi petreaca putinul timp liber alaturi de sora sa, de parintii lor si mai ales de nepoata sa, micuta Acelya, care a devenit mascota familiei.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), dovada suprema din dragoste pentru iubitul ei sot! Iata la ce gest uluitor si extrem de periculos a recurs frumoasa actrita pentru a-i arata sotului ei cat de mult inseamna pentru ea si ca il iubeste mai presus de orice!

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) si-a anuntat revenirea pe marele ecran! Iata despre ce mare proiect cinematografic este vorba si ce parteneri de distributie va avea! Vezi cu ce actrita superba va juca!

Citeste si: Ti-o mai amintesti pe celebra actrita BERGUZAR KOREL? Desi a ajuns la 34 de ani, bruneta este superba! Iata cum arata aceasta in prezent si care sunt proiectele de succes in care se implica alaturi de sotul sau, Halit Ergenc!

V-ati intrebat insa vreodata cum arata familia Ozcivit reunita? Iata-i in imaginea emotionanata, de mai jos, in care celebrul actor apare alaturi de tatal sau, Bullent Ozcivit, mama sa, Ceyhan Ozcivit, sora acestuia, Burcun Deniz alaturi de sotul ei si de

micuta Acelya, fiica lor.

Fotografia a fost facuta in timpul sederii lor in Germania, in orasul natal al iubitei sale, Fahriye Evcen, in timpul vizitei prelejuita de organizarea logodnei lor. Din poza lipseste doar logodnica sa, Fahriye Evcen, care cel mai probabil a jucat rolul de fotograf, lasandu-si iubitul sa se bucure de momentul pretios.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.