Zerrin Tekindor ("Leyla" din "Dragoste infinita") a avut o viata ca in filme! Cine e celebrul actor turc care a cerut-o de nevasta la prima intalnire si cu care s-a casatorit de doua ori

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 12 mai 2017, 14:31

Actrita Zerrin Tekindor s-a nascut in 1964 si a fost de mica pasionata de artele frumoase.

Ea a absolvit in 1985 Facultatea de Teatru a Universitatii din  Hacettepe si a jucat in numeroase piese de teatru in Ankara si Instanbul. In paralel, a inceput sa picteze, avand expozitii in intreaga lume.

 

 

Zerrin Tekindor fost căsătorită de două ori cu unul şi acelaşi bărbat – actorul Cetin Tekindor. Prima căsnicie a debutat pe cînd Zerrin avea 22 de ani, iar Cetin 40 de ani.

Ea era o simplă studentă la actorie, iar el un actor celebru cu sute de admiratoare. Cetin a cerut-o de soţie într-un restaurant chinezesc la prima lor întîlnire, iar ea a acceptat.

 

Mariajul lor a durat 10 luni, după care au divorţat. Mai tîrziu şi-au mai dat o şansă, au adus pe lume un băieţel şi ulterior s-au despărţit.  După divorţ, Cetin şi Zerrin Tekindor au rămas prieteni. 

 

 

Hira Tekindor, fiul lor, acum in varsta de 27 de ani, a urmat cariera parintilor, fiind un tanar regizor turc.

 

 

(Sursa: wikipedia.com)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.