"Ziceai ca este un fel de botez, nunta... Toata lumea zambea, copilul iesea..." Declaratia facuta in EXCLUSIVITATE de Madalin Ionescu, pentru Kanal D, dupa nasterea fetitei sale

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 apr 2017, 19:19

Zi unica pentru Cristina si Madalin Ionescu! Astazi, cei doi au facut cunostinta cu micuta Petra! Declaratia facuta in EXCLUSIVITATE de fericitul tata

Madalin Ionescu a intrat in direct la Stirile Kanal D si ne-a spus care sunt ultimele noutati legate de fetita sa, Petra.

 

"E un moment magic. Stam si ne uitam la ea, ne uitam unul la altul si nu ne vine sa credem. Le recomand tuturor barbatilor care se feresc de astfel de momente sa asiste la nastere pentru ca asa vor intelege mai bine miracolul vietii, poate le vor intelege mai bine pe partenerele lor.

 

Toata lumea era calma, ziceai ca este un fel de botez, nunta... era veselie. Toata lumea zambea, copilul iesea...", a marturisit, amuzat, Madalin Ionescu.

 

Cristina se simte bine si a reusit sa se miste pe distante scurte, un semn ca starea ei evolueaza bine dupa operatia de cezariana.

 

Petra a primit la nastere primul 10 din viata ei, cantarind 3,8 kilograme la o inaltime de 56 de cm.

 

"E minunata", a spus Madalin. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.