Danuta si Dave au aratat IN EXCLUSIVITATE casele de vacanta pe care le detin si au vorbit despre frumoasa lor familie! Uite cat sunt de realizati si mai ales cum o alinta barbatul pe cea care ii va deveni in curand sotie!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 mai 2017, 11:31

Dave si Danuta sunt un cuplu frumos si realizat in ciuda a ceea ce lasa sa se inteleaga rivalele fostei concurentei.

Cei doi au aratat in premiera telespectatorilor cateva imagini cu casele pe care le au in Anglia si Spania, dar si imagini cu cei doi caini pe care ii cresc ca pe copii lor. Desi au spus clar ca nu isi doresc copii, Dave si Danuta au foarte mult realizari in prezent de care se bucura clipa de clipa. Faptul ca vor avea nunta in curand, pe 30 iunie, in Romania, ca se iubesc si se respecta, sunt cateva dintre cele mai importante detalii care fac ca o relatie sa functioneze.

Dave nu s-a sfiint sa recunoasca ca el este primul care face pasul spre impacare atunci cand se cearta si este tinut sub papuc de catre Danuta. Urmareste video si vezi cum o alinta logodnicul pe Danuta aproape in fiecare dimineata!

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.