NESLIHAN ATAGUL si sotul ei sunt innebuniti dupa copii! E clar ca cei doi isi doresc enorm sa devina parinti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2017, 11:13

Cei doi au participat la o campanie caritabila pentru copii.

De curand, Neslihan Atagul i-a facut lui Kadir Dogulu cea mai frumoasa surpriza, prin care i-a dovedit dragostea sa imensa. Aceasta a recurs la un tatuaj extrem de dificil, pe interiorul buzei inferioare, reprezentat de litera "K", initiala numelui iubitului ei sot. Celebra actrita isi idolatrizeaza sotul alaturi de care traieste o superba poveste de dragoste de peste doi ani si pe care il considera intregul ei univers.

Citeste si: Burak Ozcivit (Kemal) deranjat de gestul lui Ozcan Deniz? Iata ce reactie a avut acesta fata de jurnalisti atunci cand acestia i-au amintit despre rivalul lui!

Citeste si: Unul dintre cei mai frumosi si ravniti actori din Turcia a facut dezvaluiri incendiare despre viata sa dinainte de a deveni celebru! "Am vandut apa pe strazi si am fost ucenic pe langa un geamgiu!". Iata cine este renumitul actor si ce alte marturisiri a facut din trecut

Cei doi se iubesc ca la inceput si isi doresc foarte mult sa devina parinti cat mai curand. Desi presa a speculat ca frumoasa actrita ar fi insarcinata, dupa ce a postat cateva imagini sugestive, cei doi soti au infirmat stirile precizand ca nu asteapta inca un copil, dar ca isi doresc foarte mult.

Acestia adora copiii si se implica des in actiuni caritabile dedicate micutilor defavorizati.

De curand acestia au participat la o campanie caritabila, intitulata "70.000 de carti, 70 de scoli, 7 regiuni" menita sa vina in ajutorul copiilor proveniti din sapte regiuni ale Turciei, care nu au posibilitatea sa invete si au luat parte la procesul de colectare de carti.